Снимка БулфотоИзвестен синдакалист обяви с колко предлагат да се увеличи минималната и

...
Снимка БулфотоИзвестен синдакалист обяви с колко предлагат да се увеличи минималната и
Коментари Харесай

Шефът на КНСБ: Постижимо е средната работна заплата да стане 2450 лева до 2025 година

Снимка Булфото

Известен синдакалист разгласи с какъв брой оферират да се увеличи минималната и междинната заплата в България.  Нашият план е да предложим макро-икономическите рамки на стопанската система на партиите, които имат късмет да влязат в Народното събрание. Надяваме се най-сетне партиите да припознаят тази 12-годишна сага, целяща да се усилят приходите. Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров .

" В икономическия ни проект предлагаме 12,5% растеж на междинната работна заплата или 2450 лв. и 1200 минимална заплата до 2025 година Ако това се реализира в България няма да има работещи небогати ", акцентира синдикалният водач в „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Той даде за образец Литва, Латвия и Естония. Еврозоната не може да е котва, а тъкмо противоположното. Ние с неспокойствие чакаме да станем неин член. Според Пламен Димитров това ще ни даде резултатът на опазване на работната мощ. Това щяло да понижи платената емиграция.

Президентът на КНСБ уточни, че в този момент 2/3 от българите получават приходи под междинните.

„ През досегашните 4 години на това ръководство междинната работна заплата е повишена с 50%. Нищо не пречи в идващите да нарасне с още 4% “, счита Димитров, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР